top of page


Studentenkoor Any Blue in De Hallen

Zondag 3 juni zingt studentenkoor Any Blue onder leiding van dirigente Mirjam van Dam in De Hallen. Het koor bestaat uit gevorderde koorzangers.

Zingen in De Hallen Amsterdam begint op 3 juni vroeger dan normaal: 13:00 uur staan de studenten al klaar om iedereen te verrassen met een swingend optreden.

Het koor zingt een gevarieerd repertoire van klassiek/jazz/pop in vier-, vijf- en wie weet nog meer-meerstemmige arrangementen.

Dirigente Mirjam van Dam is zelf als jazz zangeres regelmatig te horen op verschillende jazzpodia zoals het Larenjazz, Gooisjazzfestival en meer. Met Doctor Bernards Swing Orchestra en Rob Agerbeek.

Optreden Any Blue
zondag 3 juni mei 2018 13:00 - 14:00 uur
Galerie Beeldend Gesproken
iedereen welkom
toegang gratis

Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

bottom of page