top of page

Barbershopkoor Rhine Singers in De Hallen

Zondag 2 september om 16:00 uur zingen de Rhine Singers in De Hallen.

The Rhine Singers is een vrouwenkoor dat a capella vier- tot zesstemmige, meestal Engelstalige muziek in close harmony of barbershop stijl zingt onder leiding van dirigente Floor Snijders. Het repertoire bestaat uit swing, jazzy, populaire en musical nummers en ballads. Zij zingen met bijpassende choreografie en expressie.

Sinds een jaar experimenteert het koor met nieuwe muziekstijlen en andere soorten arrangementen en krijgt het professionele leiding van regisseur en theatermaker Marijn van den Boogaard.

In oktober 2018 vieren de Rhine Singers hun 35-jarig jubileum met een bijzondere muzikale activiteit, en in het voorjaar van 2019 brengen zij een mooie show waar zij nu al hard voor aan het repeteren zijn.

PROGRAMMA
Het programma op 2 september bestaat uit bekende krakers zoals Thank you for the music van Abba, Jolene van Dolly Parton, Dream a little dream van de Mamas en de Papas, hits van Billy Joel en bekende musicalnummers.

​Datum: 2 september 2018
Aanvang: 16:00 uur
Toegang gratis
Locatie Zingen in De Hallen: Hannie Dankbaarpassage 23 voor galerie Beeldend Gesproken

Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

bottom of page