top of page

Coro Encanto bij Zingen in De Hallen Amsterdam

Zondag 3 december 16:00 uur geeft Coro Encanto in De Hallen Amsterdam een hartverwarmend voorproefje van hun kerstconcerten.

Op zondag 3 december 16:00 uur zingt Coro Encanto in De Hallen bijzondere kerstmuziek uit Sardinië, Sicilië, Corsica en het vasteland van Italië. Daarnaast staan sfeervolle liederen uit de madrigalenkomedie l'Amfiparnaso van Vecchi en andere prachtige stukken van beroemde Italiaanse componisten op het programma. Temperamentvol en gevarieerd.

Het is dan twee weken voor hun eigen concerten in Amsterdam, die zijn respectievelijk op 16 december in de Engelse kerk en op 17 december in de Uilenburgersjoel.

Coro Encanto werd in 1988 opgericht door de Argentijn Rubén Chapp. Hun repertoire varieert van gearrangeerde traditionele volksmuziek en oude muziek tot hedendaagse en klassieke composities. Sinds 2007 staat het koor onder leiding van Felix van den Hombergh.

Tijdstip: zondag 3 december 2017, 16:00 uur
Locatie: Galerie Beeldend Gesproken
Hannie Dankbaarpassage 23, 1053 RT Amsterdam

Zingen in de Hallen Amsterdam
Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden er tussen 16.00 en 17.00 een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

Komende optredens: het programma van 2018 voor Zingen in De Hallen Amsterdam maken we binnenkort bekend op deze website.

bottom of page