Juice Vocalband in De Hallen op 1 april

Op zondag 1 april om 16 uur treedt voor het eerst een vocale band op in de serie Zingen in De Hallen Amsterdam. Het is geen grap maar wel erg leuk. Komt dat zien, komt dat beluisteren!

De band heet Juice Vocalband en bestaat uit drie zangeressen en drie zangers. Zij zingen uitsluitend muziek waar ze zelf blij van worden en zij houden van veel soorten muziek. Het repertoire varieert van klassiek tot pop, jazz en close harmony. Ze zijn ook erg goed in het bouwen van feestjes met publiek.

Tipje van de sluier voor zondag 1 april:
Fever
Bublé-medley
Flintstones
I want you back
Lean on me
Pink Panther theme
Bolero
Uptown funk
Soul bossa nova

Optreden Juice Vocalband
zondag 1 april 2018 16:00 - 17:00 uur
Galerie Beeldend Gesproken
iedereen welkom
toegang gratis

Zingen in de Hallen Amsterdam
Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden er tussen 16.00 en 17.00 een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

​Heeft jouw koor of vocaal ensemble belangstelling om ook een keer te komen zingen in De Hallen Amsterdam? Meld je aan via deze website.