top of page

Liederen over de liefde in De Hallen Amsterdam

Op zondag 1 oktober treedt het Nova Koor o.l.v. Julia Zhdanova om 16:00 uur op in De Hallen Amsterdam. Het koor zingt liederen uit de renaissance, romantiek en twintigste eeuw met ‘liefde’ als thema.

Op het programma staan liederen van Mozart en Rachmaninov, maar ook werk van Elvis Presley, Michel Fugin en Toon Hermans. Daarnaast komen enkele mooie meezingers langs. Teksten van de meezingers worden uitgedeeld.

Het Nova Koor is in 2009 opgericht door dirigente en pianiste Julia Zhdanova en zingt verschillende genres, van Bach tot Bacharach, en mede dankzij de inbreng van de dirigente ook veel Russische koormuziek. Het Amsterdams Studenten Orkest werkt regelmatig met het koor samen.

Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen. Elke eerste zondag van de maand treden er tussen 16.00 en 17.00 een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

Tijdstip: zondag 1 oktober 2017, 16:00 uur
Locatie: Galerie Beeldend Gesproken
Hannie Dankbaarpassage 23, 1053 RT Amsterdam

Komende optredens: 5 november Vocaal Festival! Van 13.15 tot 17:00 uur optredens van La Rosa, Vocalight, Arti Vocaal, Dolores, Laagland Vocaal, Filomila en Cambiata. Het festival opent 12:00 uur met een Circle Song Workshop van Lisa Ké. Opgeven kan via voxnl[at]xs4all.nl

Op 3 december sluiten we het eerste seizoen van Zingen in De Hallen Amsterdam af met optredens van Coro Encanto en Koor Next Door.

bottom of page