top of page

Mannenkwartet en vrouwen vocal group in De Hallen

Op zondag 7 oktober trakteren twee vocale groepen bij Zingen in De Hallen Amsterdam het publiek op een mooi en leuk optreden: mannenkwartet La Notte en de vocal group DivAssorti.

Het mannenkwartet La Notte staat alweer voor de derde keer in De Hallen Amsterdam: eerder waren zij op 4 mei te beluisteren bij de herdenkingsplechtigheid en in september 2017 in de serie Zingen in De Hallen. De groep zingt op 7 oktober vrolijk repertoire van onder anderen Lassus, Dowland en Schubert: vierstemmige part-songs over onder meer dieren, relaties en eten en drinken.

De vocal group DivAssorti bestaat uit ongeveer achttien zangeressen die onder leiding van pianist en arrangeur Geert Bremer swing, pop en kleinkunstliederen zingen. Hun presentatie is levendig en afwisselend. Op 7 oktober mag het publiek af en toe kiezen welke songs zij willen horen, maar we kunnen zeker nummers verwachten van onder anderen Joe Jackson, Doe maar, Brigitte Kaandorp, en Matt Bianco.

PROGRAMMA 7 oktober 2018

16:00 - 16:30 uur: La Notte - mannenkwartet zingt o.a. Dowland, Schubert
16:30 - 17:00 uur DivAssorti, vrouwen vocal group zingt olv pianist Geert Bremer o.a. popmuziek en kleinkunstrepertoire

Toegang gratis
Locatie Zingen in De Hallen: Hannie Dankbaarpassage 23 voor galerie Beeldend Gesproken

Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

Vooruitblik
Het volgende concert van Zingen in De Hallen is op zondag 4 november vanaf 16:00 uur, dan treedt het koor Vrouwen van Kabaal op.
Op 11 november is er een Vocaal Festival in De Hallen, dit is een samenwerking van VoxNL, Beeldend Gesproken en De Culturele Zondagen in De Hallen.

bottom of page