top of page

Openbare repetitie Koor Next Door in Zingen in De Hallen

Op zondag 7 januari opent Koor Next Door de nieuwe serie Zingen in De Hallen met een openbare repetitie en daarop volgend een optreden.

In 2017 is de concertserie Zingen in De Hallen Amsterdam geïntroduceerd door de Stichting VoxNL in samenwerking met galerie Beeldend Gesproken en de ondernemers in De Hallen Amsterdam. Het bleek een succes en daarom is in november 2017 besloten de serie in 2018 voort te zetten.

Op 7 januari 2018 bijt Koor Next Door het spits af. Ze maken er iets speciaals van want het publiek is welkom bij de repetitie voorafgaand aan het optreden. Het koor laat zien en horen hoe een koorrepetitie in zijn werk gaat. Dirigente Saskia Voorbach geeft uitleg en zal af en toe het publiek uitnodigen om mee te repeteren.

Openbare repetitie: 14:30 - 15:30
locatie: galerie Beeldend Gesproken
Optreden: 16:00 - 17:00 uur
locatie: voor de ingang van galerie Beeldend Gesproken
iedereen welkom
toegang gratis

Popkoor Koor Next Door werd in 2016 opgericht in een café in de Staatsliedenbuurt. Mensen leerden elkaar kennen en kwamen erachter dat ze een passie voor zingen deelden. Zo ontstond het idee van een koor voor buurtgenoten. Onder leiding van dirigente Saskia Voorbach zingen zij een breed meerstemming poprepertoire. In het koor is nog plaats voor nieuwe leden dus belangstellenden kunnen ervoor kiezen om voortaan mee te doen.

Zingen in de Hallen Amsterdam
Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden er tussen 16.00 en 17.00 een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

Heeft jouw koor of vocaal ensemble belangstelling om ook een keer te komen zingen in De Hallen Amsterdam? Meld je aan via deze website.

bottom of page