Schoolkoor Oscar Carré bij Zingen in De Hallen

Zondag 7 april treedt het schoolkoor van de basisschool Oscar Carré op in de serie Zingen in De Hallen Amsterdam onder leiding van jazz zangeres Esther van Hees.

Het koor bestaat uit zeventien leerlingen uit de groepen 4 t/m 7 van de Oscar Carré basisschool uit de Pijp.

Ze zingen een gevarieerd repertoire van liedjes en canons uit alle winstreken van deze wereld zoals het Servische liedje Zaspo Janko, Makumana uit Afrika, en ook Nederlandse liedjes, bijvoorbeeld de Monsterfanfare van Jeroen Schipper en Ridder Florian van Marjet Huiberts (tekst) en Ward Henselmans (muziek).

Komt dat zien en horen! Toegang is gratis.

Zondag 7 april, 14:00 uur Zingen in De Hallen Amsterdam

--------------------------------------------------------------------------------

Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met café Belcampo en de overige ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

Vooruitblik: zondag 7 juli treedt het trio Telys op, zij zingen Scandinavische liederen, daarnaast debuteert het ensemble VoxNL met gemengd klassiek repertoire. In mei, juni en augustus is nog plek voor ensembles die willen optreden. Locatie: voor Galerie Beeldend Gesproken. Aanvang: 14:00 uur.