Times & Tides in Hal17 op 7 mei

Positief gestemde koormuziek door Times & Tides in De Hallen

Zondag 7 mei 2017 zingt dubbelkwartet Times & Tides om 16:00 uur in Hal17 van De Hallen Amsterdam koormuziek van o.a. Piazolla. Dit is de derde editie van Zingen in De Hallen. Het optreden is gratis en er is een onderdeel bij waar het publiek mag meezingen.

Het Amsterdamse dubbelkwartet Times & Tides bestaat sinds 2011. De zangers vertellen: ‘Wij nemen klassieke muziek serieus voor ons plezier. Velen van ons bespelen een muziekinstrument als professioneel musicus of gevorderde amateur. Wij zingen uit liefhebberij.’ Het ensemble zingt muziek van alle stijlen en eeuwen. Op 7 mei is werk van onder meer Albert de Klerk, Paul Hindemith en Astor Piazolla te horen.

Tijdstip: zondag 7 mei 2017, 16:00 uur
Locatie: Hal17, Hannie Dankbaarpassage, 1053 RT Amsterdam

Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen. Elke eerste zondag van de maand treden er tussen 16.00 en 17.00 één of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek verrassen met mooie muziek en af en toe zelfs even te laten meedoen om zo samen van muziek te genieten onder het motto: wie samen kan zingen kan samen leven. Kleine koren en ensembles vinden op deze manier nieuw publiek en doen extra podiumervaring op.

Komende optredens: 4 juni Kwintet Laagland Vocaal, 2 juli The Wazzup Singers en Noisy Voices, 6 augustus Canto Classique, 3 september Waltzing Matildas, 1 oktober Novakoor (onder voorbehoud), 5 november Vocaal Festival! met diverse ensembles, 3 december Coro Encanto (onder voorbehoud).

Eerder traden op:
het Oscar Carré Kinderkoor olv Theo van Lent (5 maart 2017)
kamerkoor Amphion olv Gottfried Stöhr (2 april 2017)