top of page

Twee vocale ensembles in De Hallen Amsterdam

Zondag 4 februari 2018 is er een nieuwe editie van Zingen in De Hallen Amsterdam. Dit keer twee optredens van kleine vocale ensembles met meerstemmige muziek:
Tough & Tender en With a Twist

Het eerste optreden is in Galerie Beeldend Gesproken. Tough & Tender, een ensemble gecoacht door Heleen Karsdorp, zingt op 4 februari onder andere prachtige nummers zoals Spread love van Warren, Mc. Knight en Kibble, Occapella van Allen Toussaint, Just a song before I go van Graham Nash en vele andere. Aan het eind van het optreden kan het publiek meezingen.

​Na dit optreden gaan we naar buiten, dan zullen de vier zangeressen van With a Twist het publiek trakteren op een spetterend optreden onder leiding van hun docent Stefan Caruso. Ze zingen meerstemmige pop, soul en jazz. Bekende hits, ballads en meezingers, en alijd met een eigen Twist.

Optredens Tough & Tender en With a Twist
zondag 4 februari 16:00 - 17:00 uur
Galerie Beeldend Gesproken
iedereen welkom
toegang gratis

Zingen in de Hallen Amsterdam
Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met de ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden er tussen 16.00 en 17.00 een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

Heeft jouw koor of vocaal ensemble belangstelling om ook een keer te komen zingen in De Hallen Amsterdam? Meld je aan via deze website.

bottom of page