top of page

Zondag 3 maart bij Zingen in De Hallen: Lulu

Zingen in De Hallen gaat in 2019 weer van start. We beginnen klein maar fijn, met een optreden van ensemble Lulu in Galerie Beeldend Gesproken.

Ensemble Lulu bestaat uit vier zingende vriendinnen met een swingende liefde voor klanken en samenzang. Zij zingen sinds twee jaar met elkaar en bouwen aan een repertoire op van jazz klassiekers, wereldmuziek en pop. Soms met eigen arrangementen, altijd zeer de moeite waard. Kom luisteren naar een frisse wind van klanken!

- Zingen in De Hallen Amsterdam
- Locatie: Hannie Dankbaarpassage 23, Galerie Beeldend Gesproken
- Datum: 3 maart 2019
- Tijd: 14:00 - 15:00 uur

​Zingen in De Hallen Amsterdam is een initiatief van Stichting VoxNL en Galerie Beeldend Gesproken in samenwerking met café Belcampo en de overige ondernemers van De Hallen Amsterdam. Elke eerste zondag van de maand treden een of meer goede amateurkoren of kleine ensembles op. Doel is het publiek te verrassen met mooie muziek en samen van muziek te genieten onder het motto 'wie samen kan zingen kan samenleven'. Bovendien vinden kleine koren en ensembles op deze manier nieuw publiek en kunnen ze extra podiumervaring opdoen.

Vooruitblik: zondag 7 april treedt het Oscar Carré Schoolkoor op onder leiding van Esther van Hees​. Locatie: voor Galerie Beeldend Gesproken. Aanvang: 14:00 uur.

bottom of page